Έξοδα και τρόποι αποστολής | Dreamland Professional

Τηλέφωνο Παραγγελιών: +30 210 275 5500

Dreamland Professional

Top quality nail products

Έξοδα και τρόποι αποστολής

Οι αποστολές - παραλαβές των προϊόντων μας πραγματοποιούνται με τους εξής τρόπους και επιβαρύνονται με τις ανάλογες χρεώσεις ανα περίπτωση:

  1. Παραλαβή προϊόντων από το κατάστημα,
      Η παραλαβή τον προϊόντων γίνεται απο τα φυσικά καταστήματα της εταιρίας μας, από τον πελάτη ΧΩΡΙΣ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Ο πελάτης υποχρεούται να φέρει τον κωδικό παραγγελίας οπως επίσης και στοιχεία ταυτοποίησης.

  2. Αποστολή με "Γενική Ταχυδρομική" (εντός Ελλάδας),
      
    Η παραγγελία αποστέλλεται στην διεύθυνση που επιλέγει ο πελάτης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με εταιρία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, (Γενική Ταχυδρομική) και οι χρεώσεις που ισχύουν είναι:
          α). Αποστολή εντός νομού Αττικής, με χρήση οποιουδήποτε τρόπου πληρωμής ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ - Η χρέωση ανέρχεται στα € 3.00 (euro).
          β). Αποστολή εκτός νομού Αττικής και ΕΝΤΟΣ ορίων Ελλάδας, με χρήση οποιουδήποτε τρόπου πληρωμής ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ - Η χρέωση ανέρχεται στα € 3,10 (euro).
          γ). Αποστολή σε όλες τις περιοχές ΕΝΤΟΣ ορίων Ελλάδας, με χρήση της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ως τρόπο πληρωμής  - Η χρέωση ανέρχεται στα € 5,00 (euro).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των € 80 (euro) !

Για αποστολές εκτός Ελλάδας προηγείται επικοινωνία από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας.

 

Πολιτική Επιστροφών:

  • Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί έχει τη δυνατότητα επιστροφής κάποιου προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, ΜΟΝΟ εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (σφραγισμένο, στην συσκευασία του, χωρίς φθορές κλπ.) 

  • Σε περίπτοση ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ προϊόντος τα έξοδα επιστροφής ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ τον πελάτη. Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Τρόποι Πληρωμής:

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για την ολοκλήρωση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

  1. Πληρωμή με Αντικαταβολή - Συνδυάζεται με τον τρόπο αποστολής με εταιρία ταχυμεταφοράς (Γενική Ταχυδρομική) και εφαρμόζεται χρέωση όπως περιγράφεται παραπάνω.
  2. Πληρωμή με λογαριασμό Paypal - Ο πελάτης χρησιμοποιεί λογαριασμό PAYPAL και ΔΕΝ επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση.
  3. Πληρωμή με κάρτα μέσω Paypal - Ο πελάτης χρησιμοποιεί λογαριασμό PAYPAL και ΔΕΝ επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση.
  4. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό  - Ο πελάτης καταθέτει το αντίτιμο της παραγγελίας του στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμόΔΕΝ επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση.
Στοιχεία Τραπεζικού λογαριασμού:
Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού IBAN
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 15 000984 854 GR91 0110 1500 0000 1500 0984 854